بهترین روش پیاز داغ
تاریخ : دو شنبه 27 بهمن 1399
نویسنده : فردین فروغی

فصل فصله پیازه و خیلی ها عادت دارن پیاز رو به مقدار زیاد سرخ میکنن و هر وقت که در غذاها به پیاز داغ احتیاج داشته باشن از پیازهای از قبل سرخ کرده شون استفاده میکنن. این روش سرخ کردن پیازو که براتون توضیح میدم پارسال در یکی از برنامه های آشپزی شنیده بودم که وقتی امتحانش کردم به نظرم ایده آل بود و گفتم برای شما هم بذارم. البته من معمولا از پیاز تازه برای غذاهام استفاده میکنم و خیلی به پیاز سرخ کرده آماده احتیاج پیدا نمیکنم ولی تجربه بهم ثابت کرده گاهی که خیلی عجله داری و میخوای غذات سریع آماده بشه و وقت خرد کردن و سرخ کردن پیاز نداری این ذخایر میتونه خیلی کمک کننده باشه.

برای تهیه پیاز داغ اماد تازه اینجا کلیک کنید.

اصول و ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ طلایی و خوشمزه

 

انتخاب تابه مناسب

تابه‌ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می‌کنید باید سنگین باشد. تابه‌های چدنی و گرانیتی برای این کار بسیار مناسب‌اند.

 

انتخاب روغن مناسب

برای تهیه پیازداغی که یک‌دست و طلایی باشد پیاز باید ۵ تا ۷ دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم بجوشد. بنابراین باید از روغنی استفاده شود که مقاومت حرارتی بالایی دارد. روغن سرخ‌کردنی بهار و بهار الماس نقطه دود بالایی دارند و بدون سوختن، حرارت را به‌صورت یکنواخت به مواد غذایی منتقل می‌کنند. نقطه دود بالا باعث می‌شود پیازداغ شما بوی بد روغن سوخته نگیرد.

 

به پیاز فضای کافی بدهید

اندازه تابه را به تناسب مقدار پیاز انتخاب کنید. اگر مقدار پیازتان زیاد است و در تابه به‌سختی جا می‌شود آن را در دو نوبت سرخ کنید. سعی کنید روغنی که در تابه برای سرخ کردن پیاز می ریزید کم نباشد.

هم زدن را فراموش نکنید

برای جلوگیری از سیاه شدن بعضی از پیازها و خام ماندن بعضی دیگر آنها را مدام هم بزنید تا حرارت یکنواخت به همه آنها برسد. پیازها را روی حرارت بالا سرخ نکنید. روغن باید داغ باشد ولی حرارت باید ملایم باشد تا پیازها به تدریج طلایی شوند.

 

به پیاز کمی مزه بدهید

بنابر استفاده‌ای که می‌خواهید از پیازداغ بکنید به آن کمی نمک یا فلفل اضافه کنید.

خرید پیاز داغ

نکات مهم تهیه پیاز داغ مجلسی:

وقتی پیاز ها درون تابه ریخته می شود نیاز نیست که به طور مداوم هم زده شود فقط موقعی که رنگ آن به قهوه ای تغییر کرد چند بار آرام هم بزنید.
    بر خلاف ظاهر دستور تهیه که از روغن زیادی استفاده می شود به هیچ عنوان پیاز ها روغن زیادی جذب نمی کنند.
    از روغنی که بعد از سرخ کردن به جای می ماند برای سرخ کردن کردن بادمجان و سیب زمنی می توانید استفاده کنید .این روغن چون عطر و طعم پیاز گرفته است وقتی مواد دیگر با آن سرخ شود بسیار خوشمزه می شود.
    اگر دوست داشتید تا پیاز داغ خوش رنگ تری داشته باشید علاوه بر زرد چوبه از زعفران هم می توانید استفاده کنید.

منبع:

دو نفره

بگیر بپز




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برچسب‌ها: پیاز داغ , آشپزی , طرز تهیه , خرید پیاز داغ ,
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید